Sommer aktiviteter med hunde

Når vejret bliver varmere, så er det til at gøre sjove ting med hunde! Det er en perfekt tid til at gå udenfor med ens hund og få det meste ud af det.

Her er et par sjove aktiviteter, som både ejere og kæledyr vil elske.dog-1636594_960_720

  • Tag en svømmetur med hunden. Tag den til en sø og lad den lege rundt i vandet. I nogle byer kan man være så heldig, at finde strande der er dedikeret til hunde. Der kan man lade hunden gå frit og lege på sandet og i vandet. Det er dog bedst at tage hunden udenfor lidt tidligt på dagen eller lidt sent på eftermiddagen, når det ikke er alt for varmt udenfor.
  • Hvis man har sprinklere, så kan man lade hunden lege med den. Det er det næstbedste, specielt hvis ens hund ikke er en svømmer. Man kan selv lege med hunden eller slippe den fri med børnene, som også elsker disse former for vand aktiviteter.
  • Man kan tage på en lille ferie på landet med hunden. Lad hunden bestemme, hvilken vej der skal tages.
  • Lav en frossen godbid. Der er intet som en lækker godbig til at køle af med på en varm dag. Lav en til hunden og børnene. Pas dog på med at give frosne godbidder til hunde, der er egnet til mennesker, da det kan forstyrre maven. Lav dem derhjemme med hundens favorit godbidder.
  • Tag til en hunde-venlig cafe eller restaurant og slap af. Bestil en skål med koldt vand til hunden og nyd selv en kop kaffe eller en kold drik.
  • Der kan også tages klasser med hunde. Uddannelse, socialisering eller yoga klasser.

Det vigtigste er, at man får en god tid med sin hund og skaber et tættere bånd. Pas dog på med at være ude alt for længe i varmen. Undgå de varmeste tidspunkter af dagen og bring masser af vand. Sørg også for at få taget masser af pauser under skygge, så overanstrengelse og hedeslag kan blive undgået.